Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

2017’nin İlk Komite Başkanları Toplantısı

Komite toplantılarından önce her
2017’nin İlk Komite Başkanları Toplantısı

Komite toplantılarından önce her ayın son Çarşamba günü komite başkanları ile yapılan toplantı, geleneğimiz 6. Yılında da devam ediyor. 

Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Selçuk Semizoğlu başkanlığında yapılan Komite Başkanları toplantısında; 2017 yılında Meclis, Yönetim Kurulu ve Komite üyeleri katılımı ile yapılması planlanan eğitimler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Stres yönetimi, kişisel gelişim, iş İngilizcesi, beden dili konularına liderlik eğitimi, çalışanların işyerine bağlılığının artırılması konuları önerildi.

Başkan Yardımcısı Selçuk Semizoğlu, 2018 Troia Yılı çalışmaları hakkında bilgi verdi. Büyük bir sinerjiyle meslek kuruluşları, sivil toplum kuruluşları ve Üniversitenin katılımı ile yapılan toplantı sonucunda ortak deklarasyon yayınlandığını ve tüm kurumların destek verdiğini belirtti. Ezine Gıda İhtisas OSB yer seçiminin kesinleştiği, tüzel kişilik kazandığı ve 2017 Yatırım Programına alındığı bilgisi verildi.

Tahsil edilemeyen alacaklar ile ilgili vergi boyutunda bir düzenleme yapılması gerektiğinde gelen önerinin iletilmesine karar verildi. Mesleki Yeterlilik Belgeleri ile ilgili işverenin yükümlülükleri hatırlatılarak özellikle inşaat sektöründeki komite başkanlarına hatırlatma yapıldı ve çalışanlarının sınava katılımının sağlanması istendi.  İŞKUR İşbaşı eğitim programları ile ilgili görüşüldü. Haber Merkezi

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech